ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ.

 

Στη σχολή μας λειτουργεί τμήμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών σκύλων. Η φοίτηση είναι τετράμηνη και διδάσκονται 4 βιβλία. Για όλους τους μαθητές μας υπάρχει ευέλικτο ωράριο αλλά το μίνιμουμ των διδακτικών ωρών είναι 12 την εβδομάδα. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες της σχολής ώστε να αποκτούν επαγγελματική συμπεριφορά και συνείδηση. Πέραν της θεωρητικής τους κατάρτισης αποκτούν εκπαιδευτική εμπειρία συμμετέχοντας σε όλες τις εκπαιδεύσεις των σκύλων των πελατών μας. Η εκπαιδευόμενοι ακολουθούν ένα απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο εκπαίδευσης ώστε με τη λήξη του προγράμματος να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι επαγγελματίες. Εμείς σα σχολή, και μετα την αποφοίτηση των μαθητών μας είμαστε στο πλευρο τους  διακριτικά και στηρίζουμε τη αυτόνομη πορεία τους.  Δεν βγάζουμε ούτε "παπαγάλους" ούτε "κλώνους" βγάζουμε επαγγελματίες με άποψη.

Συνδεθείτε με τον Πανελλήνιο σύλλογο εκπαιδευτών http://www.paseks.gr

Συνδεθείτε με την F.C.I και δείτε την διεθνώς κατοχυρωμένη επωνυμία μας www.fci.be/

ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ                                    

                       

        Η σχολή μας MALTEZ PARADISE είναι γνωστή για τις υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις σκύλων άμυνας & υπηρεσίας. Εδώ και 15 χρόνια σκύλοι που εκπαιδεύονται στη σχολή μας  παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες φύλαξης σε διάφορους χώρους επαγγελματικούς και μη.

      Το όνομα μας πλέον είναι συνώνυμο με την εκπαίδευση σκύλων φύλαξης και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Στις εγκαταστάσεις μας , έκτασης 2000τμ, τειρούνται όλες οι υγειονομικές διατάξεις της Ε.Ε και της χώρας μας. Διαθέτουμε άριστη υλικοτεχνική υποδομή για κάθε είδους εκπαίδευση, πλήρη στίβο εξομοίωσης , προδιαγραφές ασφαλείας σε όλους τους χώρους για ανθρώπους και σκύλους.

       Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στη τύχη του:

- ο χώρος απολυμένεται κάθε μήνα

- διαθέτουμε επόπτη κτηνίατρο

- τα σκεύη για τους σκύλους καθαρίζονται πριν και μετα απο κάθε χρήση

- τα κλουβιά αναμονής (αν χρειαστεί να περιμένετε με το σκύλος σας) είναι προδιαγραφών ασφαλείας , πεντακάθαρα και 18τμ το μικρότερο.

- η περίφραξη ειίναι 4μ ύψος (αδύνατο να χαθεί σκύλος όταν παίζει ελεύθερος)

- διαθέτουμε πλήρες φαρμακείο (άνθρωποι είμαστε....)

- πάντα υπάρχει διαθέσιμο όχημα μεταφοράς

- διαθέτουμε εσωτερικό πάρκινγκ

-  για τους συνοδούς διαθέτουμε κιόσκι ειδικά διομορφωμένο με όλες τις ανέσεις όπου μπορούν να παρακολουθήσουν άλλα μαθήματα με ασφάλεια για το σκύλο τους αν δεν θέλουν να τον βάλουν σε κλουβί αναμονής. (ξέρετε το άγχος μήπως ο σκύλος μου τσακωθεί με άλλο σκύλο).

- διαθέτουμε σύστημα πυρασφάλειας

- διαθέτουμε πόρτες ταχείας εκένωσης του χώρου

Και θα μας ρωτήσετε: "Γιατι όλα αυτα;"  Η απάντηση είναι απλή: Τα περισσότερα τα προβλέπει ο νόμος!

  Σε ένα χώρο λοιπόν επαγγελματικά σχεδιασμένο γίνονται οι εκπαιδεύσεις πάντα με την παρουσίας  σας(ποτέ δεν κρατάμε το σκύλο στη σχολή) και με την απαραίτητη συμμετοχή σας. Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα δεν ασκούμε καμία μορφή βίας.


  Τα βασικά προγράμματα εκπαίδευσης είναι:

- προεκπαίδευση κουταβιού

- βασική υπακοή

- άρνηση τροφής

- φύλαξη χώρου

- σωματοφυλακή

- σκύλοι ανιχνευτές

- σκύλοι διασώστες

Λεπτομέριες μπορείτε να βρείτε στις αντίστοιχες σελίδες του site μας.